Afslibning af trapper

Er du på udkig efter et gulvfirma til at give dine trapper en kærlig hånd, Så er du kommet ti det rigtige sted, for Davids Gulvafslibning udfører også afslibning af trappetrin, og evt. hvis du har repoer der er sammenhængt med trapperne.
Trapperne bliver slebet nede til det rene træ, da der er en behandling på i forvejen, det er samme procedure som gulvafslibning. Man skal starte med det grove papir for at fjerne nuværende behandling, derefter sliber man med finere og finere korn, til det bliver helt fint og glat.

trappeslibning

Da maskinen ikke kan kommer helt ud til hjørner, så vil der være lidt manuel skrabe arbejde til hjørnerne, Der gøres opmærksom på, at det kun er den lige forkant på dine trappetrin, som er på ca. 2-3 cm der bliver slebet med, resten er man nød til, at hånd skrab.
Hvis dette ønskes er det naturligvis muligt mod ekstra tillæg, det er normalt ikke inkluderet i prisen, oplys da derfor venligst om ønsket ved bestilling.

afslibning af trapper

Ved afslibning af trapper skal man forvente, at der kan forekomme ridser og ekstra ordinær støv, da de små maskiner ikke kan opsamle lige så meget støv som med en gulvsliber. Især når man sliber forkanten, mod trappetrin, ryger der støv på sidevæggen/gelænderet, Davids Gulvafslibning sørger for at støvsuge på selve fladerne, og side gelænderet så meget som muligt, men vi vasker/støvsuger ikke væggene.

Når afslibning af trapper er udført

Når man er færdig med afslibning, er det meget vigtigt umiddelbart efter slibning at efterbehandle dem med en gulvbehandling, der er frit valg at vælge imellem, lak, lud, olie, og evt. med hvide pigmenter. det skal gøres straks for, at skåne og beskytte træet.

Kontakt os her, for tilbud på trappeslibning

Click to rate this post!
[Total: 31 Average: 4.2]