Hvid Lak

Gulvafslibning foretages på gamle, slidte, malede og ridsede gulve inden gulvbehandling med hvid lak. For at få det rigtige resultat efter gulvafslibning eller gulvafhøvling er det meget vigtigt, at støvsuge gulvene ordenligt lige inden at du påfører det første lag hvid lak. Trip trap hvid lak er en hurtigtørrende gulv lak, som tører på ca. 60 min. og giver lys/hvidlig overflade, hvor du kan se træets struktur. Denne må ikke mellemslibes, førend der påføres et lag top lak, da denne har en høj slitage som gør, at den kan mellemslibes.
For at få den optimale overflade skal der min 3 lag lak på gulvet, dvs. 1 lag hvid lak + to lag top lak. For at få den bedste og mest robuste overflade skal man ikke bruge almindelig bolig lak, men office lak eller to komponent gulvlak, da disse har ekstra slidstyrke. Vores office lak, som hos os er standard lak, bruges på fx kontorlokaler som har ekstra slitage end man har i en almindelig bolig. På denne måde sikrer vi kunden, den bedste lak til gulvet som med sikkerhed vil give god slidstyrke. Der findes derudover også en to komponent lak, som er endnu mere robust.

Trip Trap hvidpigmenteret gulvlak giver en lys/hvid, mat overflade, hvor træets struktur bevares synligt. Trip Trap lakken modvirker, at træet gulner med tiden og samtidig bliver overfladen smudsafvisende. Hvid lak kan bruges på lyst træværk som f.eks. paneler, døre og karme, som ikke tidligere er malet. Er overfladen behandlet, skal der foretages fuldafslibning.

hvid lak behandling af gulv

Sorte prikker eller striber efter lakering med hvid lak? Hvorfor sker det?

Det er meget vigtigt, at få dykket alle søm før gulvafslibning og fjerne eventuelle jernlister fra gulvet inden gulvbehandling med hvidpigmenteret lak/hvid lak for søm og jern ruster, det smitter på trægulvet og der vil fremkomme mange sorte prikker rundt omkring, hvor rullen og penslen har tørt lakken ud, dette sker dog kun med hvid lak.
Hvis man bare får lidt fat i jern/søm/lister, er det nok til at der vil komme de sorte prikker, og evt vil det også påvirkre lakeringen i de øvrige rum, da det kan sætte sig på lakrullen, dette kan ikke ses under lakeringen, hellere ikke lige efter, men kun når lakken er blevet tør. Der er ingen grund til bekymring, da det sikkert lyder værre end det nu er.

Davids Gulvafslibning fraligger sig ansvaret for sorte prikker, da det ikke kan ses under arbejdet.

Kontakt os her, for tilbud på gulvafslibning og Hvid lak

[Total: 24   Gennemsnit: 3.7/5]