Hvid Lak

Gulvafslibning foretages på gamle, slidte, malede og ridsede gulve inden gulvbehandling med hvid lak. For at få det rigtige resultat efter gulvafslibning eller gulvafhøvling er det meget vigtigt, at støvsuge gulvene ordenligt lige inden at du påfører det første lag hvid lak. FLOORCOAT hvid lak er en hurtigtørrende gulv lak, som tører på ca. 60-90 min. og giver lys/hvidlig overflade, hvor du kan se træets struktur. Denne lak kan mellemslibes, førend der påføres næste lag top lak, da denne har en høj slitage som gør, at den kan mellemslibes.
For at få den optimale overflade skal der min 3 lag hvid lak på gulvet.  For at få den bedste og mest robuste overflade kan man  bruge  Junckers to komponent gulvlak om på, da disse har ekstra slidstyrke. Junckers 2 komponent lak bruges på fx kontorlokaler som har ekstra slitage end man har i en almindelig bolig.

FLOORCOAT hvidpigmenteret gulvlak giver en lys/hvid, mat overflade, hvor træets struktur bevares synligt.  floorcoat lakken modvirker, at træet gulner med tiden og samtidig bliver overfladen smudsafvisende. Hvid lak kan bruges på lyst træværk som f.eks. paneler, døre og karme, som ikke tidligere er malet. Er overfladen behandlet, skal der foretages fuldafslibning.

hvid lak behandling af gulv

Kan der komme striber efter lakering med hvid lak på rustet søm? Hvorfor sker det?

Det er meget vigtigt, at få dykket alle søm før gulvafslibning og fjerne eventuelle jernlister fra gulvet inden gulvbehandling med hvidpigmenteret lak/hvid lak for søm og jern ruster.
Hvis man bare får lidt fat i rustet jern/søm/lister, er det nok til at der vil komme mindre stribe.  Der er ingen grund til bekymring, da det sikkert lyder værre end det nu er.

Klik HER og se vores priser på gulvafslibning og efterbehandling med 3 lag hvid mat lak

Kontakt os her, for tilbud på gulvafslibning og Hvid lak

Click to rate this post!
[Total: 37 Average: 3.8]