Garanti ved gulvafslibning

Davids gulvafslibning tilbyder garanti på alle vores efterbehandlinger mod almindelig slidtage og ælde. Ved dette forstås:

1. at selvforskyldte ridser/fugtpletter, huller, mærker efter høje hæle, misligholdelse, fejlagtig brug af vaskemidler/rengøringsmidler IKKE er omfattet af garantien, jf. love.

2. Der skal altid bruges filtpuder under møblerne. Dette giver optimal beskyttelse af trægulvet.

3. Brug måtter i indgangspartier for at holde grus og fugt væk fra gulvet.

4. Så lidt vand som muligt ved gulvvask, spildt vand skal fjernes med det samme.

5. Træ er et levende materiale, der kan ældes med ynde. Det forventes at farven ændres med tiden – processen fremskyndes når gulvet ligger i direkte sollys. Herunder kan træets overfladestruktur også ændres med tiden.
På steder hvor brædderne ”støder op” til hinanden, kan træet rejse sig med årene (her er muligheden for slitage større).

Følg generelt retningslinjerne om vedligeholdelse fra gulvmanden, da de er baseret på fagkundskab.

Davids Gulvafslibning foretager afslibning af gulve, gulvbehandling og afhøvling af alle massive trægulve til fast lave priser på hele Sjælland -alle ugens dage uden tillæg. Hos Davids Gulvafslibning har vi mange års erfaring på gulvafslibning, gulvafhøvling, afslibning af trapper, afslibning af køkkenbord, afslibning af dørtrin og kender til alle typer trægulve- og kan løse opgaver professionelt.

Davids Gulvafslibning er et af landets førende gulvfirmaer, vi bruger kun rutinerede gulvslibere til afslibning og efterbehandling af gulve. Vi giver op til 10 års garanti ved gulvafslibning og efterbehandling af trægulve.

Kontakt os her, for tilbud på gulvafslibning