Betingelser for gulvslibning og behandling m.m

Afdækning

I skal selv sørge for at få afdækket evt. fodpaneler, sokler, mm. da mindre ridser kan forekomme ved en gulvafslibning evt gulvbehandling. Vi hæfter ikke for dette.

Rydning af gulve

Der hvor der skal afslibes/afhøvles skal der være helt ryddet for alle møbler, dvs. køleskab, komfur, gardiner/lamelgardiner, tæpper, m.m. Medarbejderen flytter ikke rundt på jeres møbler (kun hvis særlig aftale er lavet på forhånd mod ekstra betaling)

Rumtemperatur

Det er et krav at der 2 dage inden gulvbehandling, sørges for rumtemperatur på 20+ i de rum, hvor der skal afslibes/behandles gulve

Strøm / El

Der skal være strøm i huset/lejligheden, da vi ellers ikke kan arbejde. pga vores maskiner er elektriske.

Mens vi arbejder

Vi vil gerne arbejde for os selv på stedet, da vores maskiner er kraftige og har brug for mere strøm og dette vil bl.a forsinke vores arbejde, der kan evt forekomme ukendte fodspor, ekstra støv, maling, m.m og dette vil vi ikke hæfte for.

Støv

Vores gulvsliber støvsuger 98 % af alt støvet. men der kan altså forventes støv på vægge og andre vandrette genstande såsom træværker, vindueskamme, paneler. Ved afslibning af spartelmasse/neveleringsmasse, kan der forekomme ekstra støv.

Støj

Der gøres opmærksom på, at vores gulvslibere kan støje en del. (der anbefales, at meddele naboer om dette)

Vægge og fodpaneler

Når man udfører en gulvafslibning må, man forvente nogle småskader/ridser. Der er altid en risiko for små ridser og olie/lak/lud klatter på paneler, vægge m.m. Der anbefales derfor, at man efter gulvslibning maler en sidste gang..

Affald

Efter gulvafhøvling eller gulvafslibning er der en del savsmuld og affald og det ligges i klare sække, desværre er det kunden selv der skal sørge for, at køre det på genbrugstationen. Vi kan evt. gøre dette såfremt kunden ønsker det, men der tages en separat betaling for det.

Søm og jernlister

Hvis der skal lakeres med hvidpigmenteret lak / hvid lak, hvor der er jern eller søm, skal kunden selv sørge for at dykke alle søm eller pille metal lister af, ellers vil du risikere at der kan forekomme små sorte prikker/striber, dette hefter Davids gulvafslibning ikke for.

Gennemslibning

Ved afslibning af lamelparket, kan der forekomme gennemslibning af slidlag og løse parketstave. Vi kan desværre ikke påtage sig ansvar for denne form for skader.

Parkering

Vi gør opmærksom på at hvis der er betaling for parkering af bilen, så vil det komme som tillæg til regningen.
Hvis i har gæstekort eller lign, tager vi gerne imod det.

Afbestilling af gulvmand

Hvis der skal afbestilles hos os, skal det ske senest 48 timer inden selve dagen, der er bestilt gulvafslibning til, Det skal kunne dokumenteres skiriftlig på en mail sendt til info@davids-gulvafslibning.dk, hvis det ikke kan dokumenteres eller du er forhindret i at sørge for korrekt afbestilling, vil du blive faktureret for 495,- DKK Hvis der ikke bliver mødt op til aftalte tid og sted dvs. at vi bliver brændt af på stedet. dvs du af ukendte årsager ikke er til stede til at lukke os ind, vil du blive faktureret med 995,-DKK.

Betaling

Der er altid kontant afregning efter udført arbejde. Oprettede kunder har dog 30 dages kredit.