Slibning af træterasse

Slibning af træterrasse er nødvendig efter mange års brug, vil terrassen potentielt begynde at miste sin glans og beskyttelse.
Men det er også vigtigt at vide at træterrasserne er ekstremt udsatte og bliver udsat for store forandringer i vejret, derfor er det meget vigtigt at den blive godt behandlet og bliver vedligeholdt løbende.

På grund af de store temperatur svingninger, vil den hurtigt ændre farven, med en polering/mellemslibning/afrensning og med efterfølgende oliering kan vi friske den op og forlænge terrassens levetid.

Mange tror, slibning og oliering en enkelt gang, er nok til evig tid, der skal en hel del mere til. Ønskes mange års levetid uden råd, så skal den olieres minimum en gang om året.

Der er intet bedre end at komme ud til nyslebet træterrasse og nyde det dejlige danske vejr.
Får du udført en slibning og oliering hos os, sørger vi for du bliver vejledt omkring efterfølgende oliering og hvilken type olie, der passer til netop din terrasse.

Forlæng levetiden med slibning af træterrasse

Udskiftning af træterrasse eller udskifte nogle planker, kan være dyrt og tidskrævende, men en slibning kan vil helt sikkert forlænge levetiden på dit terrasse. Ved at slippe af med overfladiske skader på terrassen vil det forhindre skader i at forværres, hvilket sparer dig for tid og penge i det lange løb.

Det er afgørende at huske på, at træ er et levende materiale. Det kan udvide og trække sig sammen afhængigt af luftfugtigheden og temperaturen. Træterrassen kan derfor blive ujævnt, hvis der ikke udføres en god vedligeholdelse. Det kan være farligt at have et ujævnt terrasse, da du kan falde og beskadige dig selv. Gulvslibning kan hjælpe med at forhindre disse problemer, da det udjævner træet og derved skaber en mere ensartet overflade.

Øget værdi for dit bolig

Med at slebe terrassen, vil det også øge værdien af dit hjem. Et nyt og nyolieret terrasse vil overbevise potentielle købere, hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge din ejendom. Det kan også give dig øget stolthed over dit hjem og gøre det mere behageligt at bo i.

Slibning af terrasse
Click to rate this post!
[Total: 14 Average: 5]