Oliebehandling af trægulve

Her kan du se gulv fra Garant som har fået natur oliebehandling.

Oliebehandling

Hvorfor vælge oliebehandling?

Oliebehandlet gulv har den fordel, at små mærker eller ridser i gulvet nemt kan “stryges” eller vaskes væk. Men uanset hvilken overflade gulvbehandling du vælger, er det vigtigt, at du følger producentens anvisninger for at få et godt og holdbart resultat.

Anvendelse af Faxe natur eller hvid olie

På alt nyafslibet/ubehandlet eller ludbehandlet træ på gulve, møbler, døre m.m., hvor man vil tilføre træet en dyb gylden lød, samtidig med at den naturlige overflade og struktur bevares og fremhæves.

trægulve olie

Læs mere på Faxe Olier

Vedligeholdelse og rengøring af olieret gulv

Den daglige vedligeholdelse og rengøring af gulve, som er efterbehandlet med gulvolie, er blot støvsugning. Når træet tager imod snavs, er det nemt at rengøre med gulvsæbe eller oliepleje, som giver træet glansfuld dybde. Ønskes en lettere opfriskende oliering, anvendes plejeolie, mens ved kraftig slitage, renses med trærens og efterbehandles/renoveres med FAXE gulvolie.

Er dit trægulv blevet slidt – og er den gamle glød forsvundet?

Så er der hjælp at hente hos Faxe oilotion, der med dette produkt, på få timer frisker dine trægulvet op med en kærlig og plejende oliering. Produktet er særdeles nemt at bruge. Faxe oilotion er fremstillet på vegetabilske olier og voks -og er samtidig vandbaseret, uden lugtgener. Gulvet skal renses først med trærens inden du påfør FAXE oilotion på gulvet. Lotionen fordeles i et jævnt og tyndt lag med en svaber eller svamp i træets længderetning. Gulvet er overfladetørt efter 3-4 timer og kan herefter tages i brug.

Vi udføre også oliebehandling af trægulve med Junckers olie

Junckers olie er indeklimamarkæret og egnet til oliebehandling af alle typer trægulve.
Vi sørger for godt indeklima, ved at bruge kun de bedste produkter. På denne måde er du sikker på at der ikke frigives skadelige dampe. Med junckers olie kan du udføre oliering af gulve på alle træsorter.

oliebehandling

Oliebehandling med hvid olie

Kontakt os for pris på Oliebehandling af dit gulv her

Click to rate this post!
[Total: 16 Average: 4.8]