Gulvafslibning Brøndby Strand

Bor du i Brøndby Strand og skal foretage gulvafslibning, gulvbehandling eller gulvafhøvling?

Davids Gulvafslibning foretager gulvafslibning, overfladebehandling og afhøvling til faste lave priser i Brøndby Strand alle dage. Davids Gulvafslibning tilbyder rutinerede og professionelle håndværker til gulvslibning vi har mange års erfaring på Gulvafslibning Brøndby Strand som vores kerne område, og kender til alle typer trægulve og kan løse alle opgaver professionelt, da intet kan overraske os.

Trægulve i Brøndby Strand har eksisteret i mange generationer og vil altid være modernet og benyttet af mennesket. Når der skal fortages gulvafslibning Brøndby Strand findes alle typer trægulve som, plankegulve / fyrretræsgulve, parketgulve som kan være massive eller lamelle og kan blive lavet af eg, ask, merbau, bøg, birk, jatoba, ahorn, gran, kirsebær og mm.Gulvafslibning brøndby strand

Som et af landets førende gulvfirma som foretager gulvafslibning Brøndby Strand bruger vi kun de bedste gulvprodukter og rutinerede gulvsliber til at afslibe og behandle dit gulv. Alle gulve skal slibes og behandles på hver sin måde, der de kan have forskellige hårdheder, mønstre, farve og mm. Davids gulvafslibning har udført arbejde på adressen Markvej 5 – 2660 Brøndby Strand, i vores billedgalleri kan i se nogle billeder før gulvafslibning og efter gulvafslibning med evt. efterfulgt gulvbehandling.

Gulvafslibning Brøndby Strand

Med god og nænsom gulvslibning eller gulvafhøvling kan du fjerne næsten alle skader som er på dit trægulv og du vil få utrolig flot gulv for næsten ingen penge.
Hvis dine gulve har meget dybe ridser, skader, spartel masse, lim, fernis kan du blive nød til, at foretage gulvafhøvling fordi de ikke kan klares med en gulvafslibning. Da vi er et lokalt gulvfirma i Brøndby Strand med total løsning er du velkommen til at ringe og høre mere om vores priser på gulvafslibning & gulvafhøvling på tlf.nr. 50151566

For at kunne få den nøjagtige pris på gulvslibning hjemme hos dig, er det meget vigtigt at du får målt op i antal m2 og antal af rum der skal afslibes.

Når du ringer til os så skal du have følgende klar:

1. Træsort? Parket eller Planke?
2. Antal m2 og antal rum
3. Etage
4. Postnummer (da vi kun dækker hele Sjælland)
5. Evt. selvvalgt efterbehandling af trægulve

Ring på 50151566 så kan du veksle et par ord med David gulvmanden og højst sandsynligt booke en tid med det samme!

Ugens tilbud!

GRATIS gulvafhøvling i Brøndby Strand gives i denne uge til alle kunder, der skal foretage gulvafslibning og behandling af deres gulve hos os.

Kontakt os her, for tilbud på gulvafslibning i Brøndby Strand og omegn

Gulvafslibning Brøndby Strand | Brøndby Strand | Gulvservice Brøndby Strand | Afslibning af trapper Brøndby Strand | Gulvsliber Brøndby Strand | Afhøvling af gulve Brøndby Strand | Afslibning af gulve Brøndby Strand | Afslibning af dørtrin Brøndby Strand |  Slibning af køkkenbordplader Brøndby Strand |

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]