Gulvafslibning i Karlslunde til rimelige priser

Er dit trægulv nået til det stadie af slitage, hvor det nærmest består af en mosaik af ridser, småskrammer, pletter, skjolder og grimme slidmærker fra nedtrådt støv og skidt? Disse småskader stikker nemlig sjældent meget dybere end de få millimeter det er muligt at fjerne med en gulvafslibning.
Afslibning af gulve er således et effektiv middel i bekæmpelse af de grimme tegn på slitage og i genskabelsen af det smukke, ensartede trægulv. Du vil med en gulvafslibning kunne opnå at få et trægulv som matcher såvel dine ønsker som din indretning og dit decor i hjemmet. Og med den rette efterbehandling vil gulvets overflade kunne holde sig både stærk og smuk i mange år.

Hvis du ønsker at resultatet af din gulvafhøvling & gulvafslibning skal være helt optimalt bør du afstå fra selv at løse opgaven og i stedet overlade denne til en professionel gulvsliber. Så er du helt sikker på at få et flot og slidstærkt gulv som du kan glædes over i mange år fremover. Det er selvfølgelig nemmere at gøre i forbindelse med en flytning og boligen er tom, men det er stadig besværet værd at gøre, selvom du bor i boligen. I det sidste tilfælde er det vigtigt at du får dækket dine møbler godt og grundigt af inden, så der ikke kommer støv fra afslibningen.

Rengør gulvene inden gulvafslibning

Selvom det kan virke lidt selvmodsigende at gøre gulve rene, lige som man skal til at slibe dem, er det stadigvæk en god ide at bruge tid på. Hvis du ikke fjerner det gamle snavs der sidder i gulvene og evt. revner vil snavset blive slebet ned i gulvet og resultatet vil ikke blive nær så flot som hvis du har brugt tid på at vaske gulvene inden.
Det er også en god ide at fjerne evt. spartelmasse, gamle rester af lim og mm, som er på gulvene. Dette gælder primært hvis du skal have afhøvlet gulve, hvor der har været gulvtæppe på.

Vær opmærksom på hvad gulve skal efterfølgende skal behandles med

Det eneste du skal være opmærksom på efter afslibning er, at det skal behandles på overfladen efterfølgende. Typisk vælger man at give det lak, olie, lak, ludvoks, lud eller sæbebehandling. Hvilken overfladebehandling du skal vælge, afhænger mest af, hvad din smag er og dermed hvad du bedst kan lide udseendesmæssigt. Når det så er sagt, så er der altså lidt forskel på, hvordan de forskellige overflader skal vedligeholdes.

Når du skal lakere dit trægulv

Så er det vigtigt at, du ved om det skal være med hvid eller klare lak og hvormange lag lak du vil have. Som tommelfingerregel vil man vurdere behovet for ny lakering ud fra hvor stort slid, du har i dit hjem. Hvor god du er til at pleje og rengøre det og yderligere er det vigtigt at vide, hvilket trægulv du har.

Når du ludbehandler et trægulv

En ludbehandling har til formål at reducere træets naturlige gulningsproces, så det bevarer sit flotte lyse udseeende.
Dog beskyttelsen i lud er begrænset og det er derfor vigtigt du efterbehandler sæbe behandler gulve minimum 3-5 gange.

Oliering af trægulve

Et ubehandlet trægulv kan hurtigt blive plettet og grimt af snavs og slid hvis den ikke bliver olieret. En oliering beskytter trægulvet mod dette, og du tilfører gulvet glød, dybde og ikke mindst slidstyrke. Et olieret gulv vil som oftest være let at holde, let at rengøre og af samme årsag holder olierede overflader længe. Med forudsat at man plejer dem korrekt med oliepleje.

Kan jeg selv slebe mit slidte trægulv?

I princippet kan du lejer en maskine til gulvafslibning, med har du erfaring og ekspertise inden for området?  Hvis du vil være sikker på at opnå et perfekt resultat overlader du denne opgave til de professionelle. Kan det betale sig at gøre det selv? Du kan altid få et skarpt tilbud på en professionelt udført gulvafhøvling & gulvafslibning i Karlslunde. Med en gulvmand til hjælp slipper du for selv at skulle sætte mange dage af til afslibning.

Forskøn dit trægulv med en professionel gulvafslibning i Karlslunde, ved at ringe på 50151566
Du kan også sende os en mail, klik HER.
Se vores priser HER.

Skal du slebe bordplade?
Se billede før afslibning.                                                                                                                                                                                            Se billede efter afslibning og oliering.

Her kan i se gulv og køkkenbordplade før gulvafslibning i Karlslunde

Her kan i se køkkenbordplade og gulv før gulvafslibning i Karlslunde

Her kan i se gulv og køkkenbordplade efter gulvafslibning i Karlslunde

Her kan i se gulv og køkkenbordplade efter gulvafslibning i Karlslunde med Junckers lak og hvid olie