Gulvafslibning Kbh og Frederiksberg

Bor du i KBH eller Frederiksberg og skal foretage gulvafslibning, gulvbehandling eller gulvafhøvling?

Davids Gulvafslibning foretager gulvafslibning, overfladebehandling og afhøvling til faste lave priser i KBH og Frederiksberg alle dage. Davids Gulvafslibning tilbyder rutinerede og professionelle håndværker til gulvslibning vi har mange års erfaring på Gulvafslibning i Frederiksberg som vores kerne område, og kender til alle typer trægulve og kan løse alle opgaver professionelt, da intet kan overraske os.

Trægulve i KBH og Frederiksberg har eksisteret i mange generationer og vil altid være modernet og benyttet af mennesket. Når der skal fortages gulvafslibning på Frederiksberg findes alle typer trægulve som, plankegulve / fyrretræsgulve, parketgulve som kan være massive eller lamelle og kan blive lavet af eg, ask, merbau, bøg, birk, jatoba, ahorn, gran, kirsebær og mm.

Som et af landets førende gulvfirma som foretager gulvafslibning på Frederiksberg bruger vi kun de bedste gulvprodukter og rutinerede gulvsliber til at afslibe og behandle dit gulv. Alle gulve skal slibes og behandles på hver sin måde, der de kan have forskellige hårdheder, mønstre, farve og mm. Davids gulvafslibning har udført arbejde på adressen Peter Bangs Vej 36 – 2000 Frederiksberg, i vores billedgalleri kan i se nogle billeder før gulvafslibning og efter gulvafslibning med evt. efterfulgt gulvbehandling.

Med god og nænsom gulvslibning eller gulvafhøvling kan du fjerne næsten alle skader som er på dit trægulv og du vil få utrolig flot gulv for næsten ingen penge. Hvis dine gulve har meget dybe ridser, skader, spartel masse, lim, fernis kan du blive nød til, at foretage gulvafhøvling fordi de ikke kan klares med en gulvafslibning. Da vi er et lokalt gulvfirma i Kbh med total gulvløsning er du velkommen til at ringe og høre mere om vores priser på gulvafslibning & gulvafhøvling på tlf.nr. 50151566

For at kunne få den nøjagtige pris på gulvslibning hjemme hos dig, er det meget vigtigt at du får målt op i antal m2 og antal af rum der skal afslibes.

Når du ringer til os så skal du have følgende klar:

1. Træsort? Parket eller Planke?
2. Antal m2 og antal rum
3. Etage
4. Postnummer (da vi kun dækker hele Sjælland)
5. Evt. selvvalgt efterbehandling af trægulve

Ring på 50151566 så kan du veksle et par ord med David gulvmanden og højst sandsynligt booke en tid med det samme!

Ugens tilbud!

GRATIS gulvafhøvling i Kbh og på Frederiksberg gives i denne uge til alle kunder, der ønsker gulvafslibning og behandling hos os.

Gulvafslibning Kbh og Frederiksberg

Kontakt os her, for tilbud på gulvafslibning i Kbh eller på Frederiksberg

Gulvafslibning KBH og Frederiksberg | Gulvafhøvling Frederiksberg | lokal gulvafslibning Frederiksberg, Gulvservice Frederiksberg | Gulvafslibning København og Frederiksberg, Afslibning af trapper Frederiksberg | Gulvsliber Frederiksberg | Afhøvling af gulve Frederiksberg | Afslibning af gulve Frederiksberg | Afslibning af dørtrin Frederiksberg | Slibning af køkkenbordplader Frederiksberg | Fugt skader billig priser på gulvafslibning Frederiksberg

Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 4.7]