Gulvafslibning på Vesterbro
Lad vores professionelt gulvfirma, give en hånd med en gulvafhøvling & gulvafslibning på Vesterbro.

Har du brug for en gulvafslibning på Vesterbro eller et andet sted i hovedstadsområdet? Hos os får du en professionel og kompetent service, og du får ydermere mulighed for et besøg fra vores gulvmand, inden I overhovedet laver en fast aftale. Her vil gulvet blive vurderet, og du vil modtage et tilbud, så du ved nøjagtigt, hvor meget det kommer til at koste at sætte dit trægulv i stand.

Uanset hvor godt du passer og plejer dit trægulv, undgår du ikke, at det med tiden vil blive slidt. Måske opstår der misfarvninger og pletter, der vil med sikkerhed kommer ridser i større eller mindre grad.Har du boet med dit trægulv længe nok, vil der til sidst også være områder, hvor overfladebehandlingen er slidt helt ned.

Hvis du ønsker at få dine gulve til at fremstå strålende og smukke som da de blev lagt er det en god idé at vælge os til afslibning af gulve. De lækre trægulve i typiske Københavner lejligheder stiller nemlig høje krav til gulvmanden.

Hvad koster en gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Det er ikke lige på stående fod til at sige, hvad en gulvafslibning i lige præcis din bolig vil koste. Det afhænger nemlig af flere forskellige ting. Først og fremmest er der naturligvis standen; Dernæst er der størrelsen på din bolig; hvor mange kvadratmeter gulv skal slibes/høvles? Og sidst men ikke mindst er det er spørgsmål om efterbehandling; hvilken type overfladebehandling skal dit trægulv have, når afslibningen er afsluttet?

Hvis du vælger os til at ordne dine gulve?

Om morgenen ved ankomst har vi et prøvebræt med ude med de ovennævnte behandlinger, som du kan kigge på. Du behøves derfor ikke tage stilling til efterbehandlingen her og nu :-) Vær opmærksom på at gulvmanden ikke vil fortælle dig hvad du skal vælge, men vejleder dig blot i forhold til dine krav og ønsker.

Har du brug for en fast pris,så kan ringe på 50151566 eller klik HER og se vores priser

afslibning før og efter gulvbilleder

Ask parket før gulvafslibning

før og efter billeder guldavslibning

Parket efter gulvafslibning