Gulvfirma

Hvor meget tager vores gulvfirma for gulvafslibning og hvad koster det?

Kunne du godt tænke dig et gratis og uforpligtende tilbud fra vores Gulvfirma på gulvslibning og gulvbehandling i København og hele Sjælland?

Vi er et billigt og lokal gulvfirma, der dog sørger for meget høj kvalitet kontra pris og dermed ikke det ultimativt billigste overhovedt.
Det er vigtigt for os at du er tilfreds med resultatet og vi vil hellere tage en smule ekstra, så vi sikre arbejdet kan udføres fagligt korrekt, en af være det billigste Gulvservice.

Hos os får du 30 års erfaring med i prisen og sikkerhed for godt resultat.
Hvis du er på udkig efter en lokal gulvfirma, som kan hjælpe dig med at genskabe de smukke gulve i din bolig, kan du trygt vælge os.

Prisen på afslibning af gulve afhænge af forskellige detaljer. Heriblandt typen af gulve, hvilken  behandling, antal m2, antal rum som skal slibes. Det har også noget at skulle have sagt, præcist hvor i dit hjem arbejdet skal udføres, eksempelvis: soveværelse, køkken eller entré. Du vil altid kunne regne med dine lokal gulvfirma, til at give dig den rette rådgivning og indblik i din individuelle situation, så du ved at resultaterne vil matche dine forventninger.

Trænger dine trægulve til lidt kærlighed? Så skal du måske overveje at få dem afslebet?

Med afhøvling og afslibning kan du få gulvene, der ser helt nye ud, og som får sin gamle glatte og flotte overflade tilbage igen. Ud over det, vil det også øge værdien af dit hjem. Afslibning af gulva kræver professionelt arbejde, hvis du gerne vil være sikker på, at det bliver udført korrekt.

Når vi sliber gulve, så fjerner vi nemlig overfladiske skavanker, som der måtte være. Er det store hakker eller andet, så behøver du ikke at udskifter gulvet men kun slibe det. Hos os behøver du  ikke tage stilling til efterbehandlingen her og nu, vi har alle produkter med. Men det er vigtig at vælge den rigtige efterbehandling, som du skal se på i længere tid. Ved vores ankomst om morgen,  har vi et prøvebræt med ude med forskerlige behandlinger, som du kan kigge på.

Du sparer penge 

Hvis du har original trægulv, så er det dumt at smide en masse penge efter noget nyt. Ofte er det originale gulv i sådan godt kvalitet, at du kan puste liv i det gamle trægulv med simpel afslibning af gulv. Det er betydelig billigere for dig at få høvlet gulvene, fremfor at du skal have lagt helt nyt gulvbelægning på.

Spørg folk omkring dig

Når man skal have slebet sit gulv,  i sit hus eller lejlighed, der kræver en håndværker, så er det en god idé at starte ud med at henvende sig til folk omkring sig. Det kan enten være dine venner, familiemedlemmer,  dine naboer eller dem du arbejder sammen med.

Forbered dit gulv til os inden slibning

Det er vigtigt at forberede dit gulv inden vi skal går i gang med afslibning. Støvsug og fej gulvet grundigt, så du fjerner alle snavsrester og eventuelle støv- . Hvis der er større ridser eller ujævnheder, kan du udfylde dem med trækit for at få den bedste resultat.

En anden fordel ved afslibning er, at det kan ændre farven på dit gulv. Hvis dit trægulv er misfarvet eller falmet, kan slibning bringe farven og glansen tilbage i dit gulv. Hvis du ønsker en mere moderne og trendy stil, kan du overveje at ændre den gammel behandling. Det kan give dit hjem et frisk og nyt udtryk.

Læs mere om vores gulvfirma

Har du nogen som vil du overraske med gulvslibning som gave? Så har du mulighed for, at forudbestille i god tid og spare 10%

Davids gulvfirma har total løsning, få tilbud på malerarbejde - billig maler

Vores gulvfirma sliber altid gulve før vi maler

Kontakt os for pis på gulvafslibning m.m. her

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]