Gulvfirma

Ask parket med hvid lak

gulvfirma

Hvor meget tager vores gulvfirma for gulvafslibning og hvad koster det?

Kunne du godt tænke dig et gratis og uforpligtende tilbud fra vores Gulvfirma på gulvslibning og gulvbehandling i København og hele Sjælland?

Vi er et billigt og lokal gulvfirma, der dog sørger for meget høj kvalitet kontra pris og dermed ikke det ultimativt billigste overhovedt.
Det er vigtigt for os at du er tilfreds med resultatet og vi vil hellere tage en smule ekstra, så vi sikre arbejdet kan udføres fagligt korrekt, en af være det billigste Gulvservice.

Hos os får du 25 års erfaring med i prisen og sikkerhed for godt resultat.
Hvis du er på udkig efter en lokal gulvfirma, som kan hjælpe dig med at genskabe de smukke gulve i din bolig, kan du trygt vælge os.

Trænger dine trægulve til lidt kærlighed? Så skal du måske overveje at få dem afslebet?

Med afhøvling og afslibning kan du få gulvene, der ser helt nye ud, og som får sin gamle glatte og flotte overflade tilbage igen. Afslibning af gulva kræver professionelt arbejde, hvis du gerne vil være sikker på, at det bliver udført korrekt.

Når vi sliber gulve, så fjerner vi nemlig overfladiske skavanker, som der måtte være. Er det store hakker eller andet, så behøver du ikke at udskifter gulvet men kun slibe det. Hos os behøver du  ikke tage stilling til efterbehandlingen her og nu, vi har alle produkter med. Men det er vigtig at vælge den rigtige efterbehandling, som du skal se på i længere tid. Ved vores ankomst om morgen,  har vi et prøvebræt med ude med forskerlige behandlinger, som du kan kigge på.

Læs mere om vores gulvfirma

Har du nogen som vil du overraske med gulvslibning som gave? Så har du mulighed for, at forudbestille i god tid og spare 10%

Kontakt os for pis på gulvafslibning m.m. her

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]