Gulvmand

Billig gulvmand – skal du bruge en lokal gulvmand?

Trænger din bolig til gulvafslibning? eller trænger dine eksisterende trægulve til en gulvafhøvling & gulvslibning?

Hvornår foretages gulvafslibning og kan mit gulv tåle gulvafslibning?

Har du plankegulve/bræddegulve/fyrretræsgulve eller parketgulve, så skal du med 100 % garanti udføre gulvafslibning med tiden, for at vedligeholde gulvenes flotte overflade. Gulvafslibning kan udføres på massive trægulve og lamelgulve. Er dit trægulv fra 1800-1920 1950’erne eller ældre og har en mørk lak som gulvbehandling, så kan du være sikker på at det er en god kvalitet og kan klare en gulvafhøvling eller gulvafslibning. Jo ældre et gulv er desto stærkere er det og du kan være sikker på, at det er meget bedre kvalitet end nyere trægulve, man kan købe dagens dato.
Vores gulvmand sidder klar til at hjælpe ved telefonen hverdage fra kl. 7.00-17.00 og lørdag mellem kl. 9.00 og 17.00 på tlf.nr. 50 15 15 66 Finder du ikke det som du søger på vores hjemmeside er du velkommen til at skrive en e-mail på info@davids-gulvafslibning.dk og vi vil bestræber os på at besvare hurtigst muligt, dog indenfor 24 timer på hverdage.

Du kan få håndværkerfradrag for 2015 (servicefradrag) på op til 15.000 kr. om året inklusive moms for arbejdsløn til service og vedligeholdelse på din bopæl, ring til os og hør nærmere herom. Det eneste du skal gøre er, at indberette dit håndværkerfradrag for 2015 i TastSelv under “Indberet servicefradrag (håndværkerfradrag)”.

Hos os er det en faglært gulvmand, der står til rådighed på telefon nummer: 50 15 15 66 og kan besvare alle spørgsmål uden at du bliver viderestilet/kastet frem og tilbage.

Åbnings tider: Mandag – Fredag mellem 07.00-17.00 og lørdag mellem kl. 9.00 og 17.00

Kan gulvmanden garanterer mod løse parket stave efter gulvafslibning?

Løse planke og parketstave og hvorfor sker det?

Dette problem opleves kun på lamelgulve, typisk årsag er at der er brugt for meget vand eller lim -som lamellerne er limet med, der med tiden er udtørret
Ved en afslibning af gulve, kan der opstå løse parketstave hvis gulvet er for tynd eller lim er for gammel og her kan vores gulvmand ikke tage ansvar for det. Her kan du se et billede af parketstaven som er løs, det kan dog løses uden at ofre en formue.
Stavene kan udskiftes enkeltvis og vil altid være lidt højere end eksisterende gulv. Derfor kræves en efterslibning, når nye stave er monteret.

gulvmand priser

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]