Gulvsliber

Gulvsliber – Har du brug for en gulvsliber til leje?
Hos os kan du leje en gulvsliber maskine til gør-det-selv arbejde -og til professionelle gulvmænd, som har fået ødelagt gulvsliberen -eller er i mangel.
Vi har kun de nyeste og bedste gulvslibere fra Ørebro og Bonas maskiner. Men du kan selvfølgelig ikke kun nøjes med en enkelt maskine, de store maskiner kan nemlig ikke slibe kanter og hjørner, derfor bliver man nød til at have en såkaldt kantsliber, og til hjørnerne bruges en skraber og en trekant sliber.

Hos os kan du leje alle de nødvendige maskiner til gulvafslibning som en samlet pakkeløsning. Til sidst men ikke mindst, skal der bruges noget slibepapir, både til den store maskine og til kantsliberen. Det kan du også købe hos os ved udlejning. vi har alle produkter såsom sandpapir, rondeller, gulvbehandlings produkter: hvid lak, klar mat lak, hvid lud, natur lud, hvid olie, natur olie mm. til faste lave priser. Gulvsliber maskinerne Ørebro og Bona er de bedste maskiner, som findes på markedet når vi taler gulvafslibning.
Hos Davids gulvafslibning værktøjsudlejning har vi et bredt udvalg af værktøjer og maskiner, som kan dække over mange forskellige projekter.

Leje af gulvsliber

Prisen på stor Ørebro gulvsliber er kr. 700,- pr. dag og depositum på kr. 5000,-

Lej gulvafhøvler

Prisen på Bona Høvljernsmaskine er kr. 800,- pr. dag og depositum på kr. 5000,-

Kantsliber til trægulve

Prisen på Elan kant sliber er kr. 300,- pr. dag og depositum på kr. 3000,-

billig gulvafsliber sjælland

Prisen på Polermaskine er kr. 200,- pr. dag og depositum på kr. 2500,-

Skal i selv foretage gulvafslibning og gulvbehandling, uden at have prøvet det før, står vi gerne til rådighed med hjælp og vejledning i hvordan det skal gøres, og hvad man skal være opmærksom på. I er velkommen til at ringe og få en snak med Davids Gulvafslibning og få de bedste tips om gulvafslibning, gulvafhøvling eller evt. gulvbehandling.

Kontakt os her, for leje af gulvsliber

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]