Hvid Lak – Efterbehandling af trægulve

Vores Trip Trap grund lak giver en lys, halvmat overflade, hvor træets struktur bevares synlig. Lakken modvirker at træet gulner, men skal efterbehandles med to gange top lak, så overfladen kan bliver smudsafvisende. Trip trap hvid lak kan bruges til nyslibet træværk som f.eks. trægulve, paneler, døre og karme og mm.

Hvid Lak

På Trip Trap hvid lak kan du lakere med Eco Logic som er en komponent lak eller med Bona Traffic som er to komponent lak. Bona Traffic 2-komponent vandbaseret polyurethanlak til overfladebehandling af lamel, massive og korkgulve i virksomheder, eller hvor høj slidstyrke er påkrævet.

Hvid lakering af gulve

Gulve kan også lakeres med top lak fra Bona Traffic HD. 2 komponent vandbaseret toplak til behandling af trægulve i offentligt miljø med ekstrem høj trafikintensitet. Lakken kombinerer ultimativ ydeevne med miljørigtig teknologi – udviklet til et bæredygtigt resultat på såvel gulvet som det omgivende miljø. Bona Traffic HD har kun meget svag lugt og har modtaget DIBt og GreenGuard godkendelse for meget lav indendørs emission. Lakken er klar, ikke gulnende og har ekstrem modstandsdygtighed mod slitage, ridser og kemikalier.

Bestil et besøg af en fagekspert og få rådgivning om Hvid lak

Har du brug for rådgivning af vores gulvmand omkring gulvafhøvling, gulvafslibning, afslibning af trapper, dørtrin, køkken bordplader eller efterbehandling vedrører dit hjem? Så bestil et besøg af en fagekspert fra Davids Gulvafslibning – så er du sikker i din sag. Vi kan kontaktes på tlf. 50151566 eller send os en mail: info@davids-gulvafslibning.dk

Priser på parket gulve med hvid lak se HER

Læs mere om hvid lak ved at klikke HER