Hvor lang tid tager en gulvafslibning?

Det varierer meget hvor langt tid en typisk gulvafslibning tager, da der er flere faktorer der spiller ind. Heriblandt kan det afhænge af gulvets træsort, gulvets tilstand, hvad gulvet skal efterbehandles med eller hvor omfattende gulvafslibningen er.

Hvis man tager udgangspunkt i 50 m2 parketgulv, der blot skal slibes for at blive ”frisket op” og efterbehandles med 2 x natur lak, kan man regne med små 6-7 timer fra vi går i gang til vi er færdige, hvis det er én gulvmand der udfører arbejdet. Samme gulv med ludbehandling tager typisk 5-7 timer, mens et tilsvarende gulv der skal olieres med natur olie vil tage små 6-7 timer.

Hvis gulvene skal have hvid olie eller hvid lak skal man påregne ekstra tid

Vores gulvmænd vurderer altid fra morgenstunden af, hvor længe behandlingen vil tage og giver derfor kunden et ca. tidspunkt (med halv times nøjagtighed) på hvornår man kan forvente, at arbejdet er færdigt. Vi er – som regel – færdige samme dag vi påbegynder arbejdet, men i nogle tilfælde skal vi bruge 2 dage, hvis det er en større opgave. Såfremt vi skal komme igen en anden dag, tages der naturligvis ikke ekstra betaling for dette.

Kunder der specifikt selv ønsker arbejdet skal udføres af to omgange (uanset årsagen hertil) må forvente, at der tillægges et ekstra kørselsgebyr.

Ring til os alle ugens dage på 50 15 15 66 eller send en mail på info@davids-gulvafslibning

Hvor lang tid tager en gulvafslibning?

Kontakt os her, for tilbud på gulvafslibning

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 3.8]