Reparation af gulvfuger

Vi udfører også reparation af gulvfuge, når denne er blevet gammel og knækker af eller blot kedelig at se på. Man kan selvfølgelig også få ilagt ny fuge i forbindelse med en gulvslibning.

Når man skal udskifte gulvfugen, er det vigtigt at man renser sprækkerne/mellemrummet mellem brædderne helt op, og fjerner den gamle fuge helt, inden man ilægger en ny. Dette gør vi med speciel knive udformet til dette arbejde.

Efter sprækkerne/mellemrummet er renset op kan den nye fuge lægges i. Efter den nye fuge er lagt i, skal der gå 7 dage før man må gå på gulvet. Dette er med 7 dages tørretid sikrer man sig at fugerne er helt tørre og klar til brug. Herefter kan gulvet slibes og behandles, hvis man ønsker det.

Vi bruger en gulvfuge, der er elastisk og har flere fordele. Den ene er, at når man går på gulvet, så bevæger brædderne sig minimalt, men den elastiske gulvfuge kan bevæge sig med, således at den ikke knækker.

En anden fordel er, at hvis ens gulve knirker, så afhjælper den elastiske gulvfuge dette, idet brædderne netop har mulighed for at bevæge sig.
Vores vejledende pris for fjernelse af gammel fuge samt påføring af ny fuge er 5.500 kr. pr. rum op til 15 m2.

Nye gulvfuger