Hvornår er der behov for afslibning af gulve?

Afslibning af gulve bør udføres når dine gulve er:

  • Slidte
  • Påvirket af solen og misfarvede
  • Ridsede
  • Ændret form (dvs. blevet skæve)
  • Med Limrester
  • Tæpperester
  • Efter gulvafhøvling
Afslibning af gulve

Se flere billeder i vort galleri

Afslibning af gulve er meget morderne og billigere end hvis du skal lægge gulvtæppe for, at skjule grimme og kedelige gulve. Efter afslibning af gulve, kan du ændre gulvets udseende, men mange er i tvivl om hvilken gulvbehandling de skal vælge eller om det er den rigtige gulvbehandling de har valgt til deres trægulve.

Læs eventuelt mere om hvordan vi udfører gulvafslibningen.

Ved at klikke HER kan du læse mere om forskellige gulvbehandlinger og danne dig et billed eaf  hvordan dine gulve kan se komme til at se ud.

Ved at klikke HER kan du se nogle billeder før og efter gulvafslibning.

Kan du ikke se din gulvtype på nogle af disse billeder, før og efter afslibning af gulve og efterbehandlet, kan vi fremsende et eksempel af dine trægulve, vi kan kontaktes på mail info@davids-gulvafslibning.dk eller ring på 50 15 15 66 for yderligere information.

I hvilken rækkefølge skal jeg ordne min bolig?

Skal det være afslibning af gulve eller malerarbejde først?

De håndværkere, som skal lave deres arbejde før gulvfolk er bl.a.: murer, vvs, elektriker og tømmer, klargøring til maling.
Det som maleren gerne må lave før gulvmanden er, at udspartle væge og lofter, tapetsere eller opsætning af filt. Dette anbefales da den del af malerarbejdet sviner ekstremt meget. Men gem selve malingen til sidst, altså efter gulvafslibning uanset hvad din maler siger.
Selv om vi har de nyeste gulvslibemaskiner, kan støv desværre ikke undgås og der er ingen grund til at få støv på nymalet vægge eller lofter, ud over det kan mindre ridser/skader ikke undgås og hvorfor dette kan repareres efterfølgende.

Kontakt os her, for tilbud på afslibning af gulv